Tijd voor vier maanden onbegrensde inspiratie!

Na een jaar vol inspirerende en innovatieve opdrachten en initiatieven,wordt het tijd om de balans op te maken:

Van een culinair tosti/tapas concept voor op de populaire Roof Garden Arnhem, via razend spannende en duurzame sprinkhaanfrikandellen – de trend catering van de toekomst – op het Future City Festival, naar Culinaire Cocaine en een Willem Holleeder menu geserveerd aan advocaten.

Een jaar waarin Doperwt druk is geweest met zijn eigen Pop-Up restaurant in Arnhem, om leegstand een creatief en culinair gezicht te geven.

Tevens was hij bezig met het ontwikkelen van een nieuw eigentijds No Waste bakproduct voor Arnhem, in samenwerking met bakkers en architecten. Doperwt heeft zich daarnaast ingezet voor nieuwe HBO en MBO Food en Trendwatch opleidingen.

On top of the bill: er komt binnenkort een eigen, duurzame rock ’n roll streeksap op de markt (houd het in de gaten)…

U begrijpt, als je 24/7 op volle toeren draait, zijn er nieuwe creatieve ideeen die uitgewerkt moeten worden en is er tijd nodig om nieuwe inspiratie op te doen.

Daarom knijp ik er vier maanden tussenuit voor een reis die me naar Thailand, Indonesie, Maleisie en de Filipijnen zal brengen. Dit geeft me ook de gelegenheid om me meer op fotografie en het schrijven van columns te richten.

Vietnam Inspiratie!

Mocht u interesse hebben in publicatie van foto’s of teksten van mijn reis. of heeft u creatieve  en innovatieve plannen in de food industrie? Schroom niet en stuur een mail naar onderstaand adres, nu het nog kan… In mei 2013 ben ik weer terug in het land en sta ik open voor nieuwe opdrachten.

Voor het nieuwe jaar wens ik jullie veel Twist and Sprout!

Nick Twaalfhoven, fooddesigner & ideeenman